Erhvervsleasing

Med samlet set mere end 50 års erfaring med leasing af nyere, brugte biler, tør vi godt kalde os selv eksperter i branchen. Vi ved hvordan man sammensætter den bedste leasingaftale, og hvad virksomhederne efterspørger i kontrakterne.

Fordele ved erhvervsleasing

Vi samarbejder med alle typer af virksomheder med vores erhvervsleasing, og uanset hvilket ønsker og behov din virksomhed har, finder vi i fællesskab den bedste løsning. Mange virksomheder vælger at lease firmaets bilpark. Det giver jer et større overblik over de samlede biludgifter i leasingperioden. Virksomheder oplever samtidig nogle regnskabsmæssige fordele med leasing, da balancen ikke belastes af fremtidig forpligtelse i forhold til restværdi.

Fleksibel leasingaftale og økonomisk frihed

Hos CompanyCar konkurrerer vi på at være mest fleksible og tilbyde de bedste betingelser i vores leasingaftaler. Vi strækker os langt for, at du som kunde kan få en leasingaftale der passer til netop dit behov. Vi ønsker nemlig at skabe et langsigtet samarbejde der skaber værdi for dig og din virksomhed. Samtidig finansierer vi også selv vores leasingaftaler – vi er derfor ikke afhængig af godkendelse fra et eksternt finansieringsselskab. Derfor kan vi tilbyde utroligt fordelagtige betingelser i vores leasingaftaler.

Vi står klar til at rådgive dig!

Inden for erhvervsleasing tilbyder vi hos CompanyCar både operationel leasing, og finansiel leasing. Også kendt som flexleasing.
Begge leasingtyper tilbyder din virksomhed fleksibilitet og skattemæssige fordele. Samtidig er konceptet det samme da skattesystemet tillader dig at betale afgiften i små månedlige rater, frem for at betale hele afgiften i én omgang. Forskellen ligger i at de operationelle vilkår tilbyder din virksomhed mere økonomisk frihed, da du fra start har fuldt overblik over prisen af bilen og alle udgifter i hele leasingperioden. Finansiel leasing er typisk den billigere leasingtyper, da du selv står med risikoen i forhold til vedligeholdelse- og reparationsomkostninger. Samtidig har du selv ansvaret for at finde en køber, eller betale restværdien ved endt leasingperiode.

Se liste af leasingbiler. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris