Leasingtyper

Om du er ønsker at lease som privatperson eller til erhverv, så tilbyder vi de to grundlæggende typer af leasing; operationel leasing og finansiel leasing. Leasing er i stigende grad blevet populært blandt de danske bilister da det imødekommer mange økonomiske- og kørselsbehov samt grundet de klare fordele i mange situationer.

Privatleasing oplever utrolig meget fleksibilitet i leasingaftalen, og hos CompanyCar skræddersyer vi bilen og aftalen til dine ønsker og behov, ned til mindste detalje.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing tilbyder klare skattemæssige fordele til medarbejdere samt regnskabsmæssige fordele til virksomheden. Vi tilbyder samtidig unikke services der gør det attraktivt både for virksomheder og privatpersoner at lease næste bil hos os.

Er du erhvervsdrivende og har mistet overblikket over bilparken fordi der er blevet leaset biler hos forskellige forhandlere? Så tilbyder vi at skabe klart overblik for dig og virksomheden, og skabe klare retningslinjer – helt gratis.

Vi står klar til at rådgive dig

Leasinguniverset indeholder mange elementer og kan skabe forvirring. Hos CompanyCar har vi samlet set mere end 50 års erfaring med leasing. Vi står klar til at give dig et klart overblik og rådgive dig. Vi går ind til alle handler med en personlig tilgang, og skræddersyer enhver aftale til kundens ønsker og behov.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris