Operationel leasing

Hvad er operationel leasing?

Hos ComapnyCar A/S kan både privatpersoner og virksomheder lease biler på operationelle vilkår.

Med operationel leasing betaler du et fast månedligt beløb for en ønsket bil. Dit månedlige beløb/leasingydelsen er beregnet ud fra bilens pris, værditab i leasingperioden og service- og reparationsaftale. Leasingaftalen er som udgangspunkt inklusiv service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg. Dette giver dig fuld overblik og kendskab til alle udgifterne i leasingperioden.

Ved operationel leasing er din ydelse afhængig af, hvor mange kilometer du ønsker at køre årligt. Du betaler typisk en førstegangsydelse og etableringsgebyr ved indgåelse af aftalen, og derefter opkræver vi en fast månedlig ydelse i den aftalte leasingperiode. Ved udløb af perioden, afleveres bilen tilbage til CompanyCar A/S. Ved operationel leasing, har leasingtager derfor ingen risiko i forhold til drift af bil, værditab og restværdi ved udløb.

Der opkræves desuden altid en grøn ejerafgift direkte hos dig, fordi du er den registrerede bruger af bilen. Dette sker via Centralregisteret For Motorkøretøjer.

Fordele ved operationel leasing

Hvis du vælger at operationelt lease din næste bil, er der en del penge at spare. En af de store fordele er nemlig, at der kun betales en forholdsmæssig registreringsafgift for leasingperioden.

Værditabet vil derfor kun være ca. 1/3 i forhold til en bil med fuld afgift. Du slipper også for at binde mange penge i din bil og får dermed mere økonomisk frihed. Samtidigt bliver biler, som er ældre end tre år, beskattet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen.

Operational leasing giver dig større økonomisk frihed

En af de store fordele ved at vælge operationel leasing er, at det kan give en stor økonomisk tryghed, da man kan danne sig et 100% præcist overblik over bilens udgifter i hele leasingperioden.

Når du indgår i en operationel leasingaftale, kender du på forhånd alle omkostningerne i forbindelse med leasingen, som bliver samlet i faste månedlige ydelser. Du kan dermed nemt omlægge et budget for dine omkostninger for køretøjet og undgår samtidig unødige bekymringer eller uforudsete udgifter til bilen.

Hvis du leaser bilen operationelt hos CompanyCar A/S, tager vi os af alle udgifter til værksted, reparation og service, så du ikke pludseligt møder uoverskuelige og uforudsete udgifter.
Samtidigt har du med operationel leasing mulighed for ofte at kunne skifte din bil uden bekymring for at skulle sælge bilen videre.

Hos CompanyCar A/S er det nemt at skifte bil midt i leasingperioden uden ekstra omkostninger og gebyrer. De fleste operationelle kontrakter er ligeledes opsigelige pr. Løbende måned + 30 dage. Du kan derfor have ro i maven, velvidende om at du hurtigt kan komme ud af aftalen, hvis behovet skulle ændre sig.

Aftalen kan desuden ændres løbende i perioden hvis behovet for antal kilometer ændrer sig eller der opstår behov for montering af ekstraudstyr.

Hvem skal vælge operationel leasing?

Operationel leasing er til dig der ønsker den overskuelige billøsning i firmaet eller privat. Denne leasingtype er noget for dig, hvis du sætter pris på sikkerhed og tryghed i økonomien, og på at kunne lægge faste budgetter og skemaer for dine udgifter i forbindelse med bilen. Med operationel leasing slipper du nemlig for uforudsete regninger og du ved præcis, hvad det koster dig hver eneste måned, at have en bil til rådighed.

Virksomheder oplever også nogle regnskabsmæssige fordele med den operationelle leasing, da balancen ikke belastes af fremtidig forpligtelse i forhold til restværdi.

Hvis du ønsker at udskifte din bil ofte eller gerne vil prøve at køre i de nyeste modeller, kan operationel leasing også være en fordel. Ved denne leasingtype binder du dig kun i en kort periode og kan dermed let udskifte bilen efter endt leasingperiode, uden at skulle spekulere på at videresælge bilen.

Aflevering af bil efter endt leasingperiode

Når du afleverer bilen efter endt leasingperiode, skal du ikke bekymre dig om at skulle sælge bilen eller selv betale restværdi for at overtage den. Der udarbejdes en “tilstandsrapport” over bilen og i dialog med leasingtager aftales hvad eventuelle skader, og overkørte km afregnes med.

Se liste af leasingbiler. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris