Privatleasing

Hvorfor vælge at leasing din næste bil hos CompanyCar?

Hos CompanyCar bliver du mødt af leasing eksperter. Vi har samlet set mere end 50 års erfaring med leasing af brugte biler. Leasing ligger i vores DNA. Du kan derfor være sikker på du møder bilentusiaster med de rigtige kompetencer til at vejlede og rådgive dig i privatleasing. Hos os kan du være sikker på at du får leaset den helt rigtige bil der passer til dine ønsker og behov. Vi har altid mere end 60 biler på lager, og har vi ikke din drømmebil, kan vi finde den til dig. Samtidig sørger vi får at monteret ekstraudstyr, hvis du ønsker det. Leasingperioden varer typisk mellem 12-36 måneder, alt efter præference og behov.

Vi tilbyder fleksibel privatleasing udelukkende af biler vi 100% selv har udvalgt og kan stå inde for. Inden du overtager bilen, bliver den topklargjort på et af vores samarbejdspartners certificeret værksted, ud fra vores høje kvalitetskrav. Du modtager ganske enkelt en brugt bil i højeste kvalitet.

Hos CompanyCar konkurrerer vi på at være mest fleksible og tilbyde de bedste betingelser i vores leasingaftaler. Vi strækker os langt for at du som kunde kan få en leasingaftale der passer til netop dit behov. Vi ønsker nemlig at skabe et langsigtet samarbejde der skaber værdi for dig. 

Samtidig finansierer vi også selv vores leasingaftaler – vi er derfor ikke afhængig af godkendelse fra et eksternt finansieringsselskab. Derfor kan vi tilbyde utroligt fordelagtige betingelser i vores leasingaftaler.

Vi står klar til at rådgive dig!

Inden for privatleasing tilbyder vi hos CompanyCar både operationel leasing, og finansiel leasing. Også kendt som flexleasing.
Konceptet med leasingtyperne er det samme, da skattesystemet tillader dig at betale afgiften i små månedlige rater, frem for at betale hele afgiften i én omgang. Forskellen ligger i at de operationelle vilkår tilbyder din virksomhed mere økonomisk frihed, da du fra start har fuldt overblik over prisen af bilen og alle udgifter i hele leasingperioden. Finansiel leasing er typisk den billigere leasingtyper, da du selv står med risikoen i forhold til vedligeholdelse- og reparationsomkostninger. Samtidig har du selv ansvaret for at finde en køber, eller betale restværdien ved endt leasingperiode.

Se liste af leasingbiler. 

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris