Om CompanyCar

Hos CompanyCar har vi mere end 50 års erfaring med leasing, udlejning og køb & salg af biler og motorcykler. Som navnet indikerer, er vi et specialiseret leasingselskab til erhvervskunder. Dog har vi også mange års erfaring med private kunder, som i stigende grad er blevet et vigtig aspekt i vores forretning, og som vi har haft meget succes med.

Hos CompanyCar er det essentielt for vores succes, at kunderne modtager en bil der er tilpasset deres ønsker og behov, ned til mindste detalje. Om det er en mindre kompakt personbil, eller en premium bil – derfor har vi mere en 60 biler på lager. Findes bilen ikke på vores lager, finder vi den til dig gennem vores samarbejdspartnere. Det vigtigste er at vores kunder får den helt rette bil, og ikke mindst en kontrakt som passer 100% til kundens ønsker og behov.

Vores værdier

Vi sætter stor ære i ordentlighed overfor vores kunder. Vi ønsker langvarige relationer og tilfredse kunder. En handel er først succesfuld for os, når handlen har skabt værdi for vores kunder, og går herfra med et smil.
Når du handler bil hos os, får du først og fremmest en fast kontaktperson med kompetente beslutningskompetencer, som du kan ringe eller sende mail til – også efter kl. 16, og i weekenden. Derudover ønsker vi at vores kunder forstår til fulde, hvad leasingaftalen indebærer – vi vejleder og rådgiver altid vores kunder grundigt.

Hos CompanyCar er vi ikke afhængige af et finansieringsselskab. Vi er derfor ekstremt fleksible, da vi ikke behøver at spørge om lov eller andet. Vi kan derfor også tilbyde leasingaftaler med nogle af markedets bedste og mest fordelagtige betingelser.

Ønsker du at lease en bil, eller er du i tvivl om hvilken bil der passer til dit behov? Du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og snak om biler. Eller kontakt på +45 25 41 01 04

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris