Leasing af motorcykler

CompanyCar – er som navnet hentyder – primært et leasingselskab til erhvervskunder. Vi har dog masser af private kunder, og dem er vi bestemt glade for. Erhvervskunder ligger bare dybt i vores DNA.
En anden ting der også ligger dybt i vores DNA, er motorcykler – og vi kan derfor ikke lade være med at blande vores hobby med arbejde. Vi tilbyder derfor som nogle af de eneste i Danmark, leasing af motorcykler.

Når der ikke er andre forhandlere der specialiserer sig i leasing af motorcykler, kunne det godt tyde på at der ikke er et marked for det. Men… det giver faktisk god mening at lease sin motorcykel – især hvis det er en motorcykel til en værdi over kr. 250.000. F.eks. en nyere Harley Davidson der nemt koster kr. 500.000, hvilket er rigtig mange penge at have stående, i noget man kun gør brug af 5-8 måneder om året.

Motorcykler er ikke bare et transportmiddel – men er også en livsstil. Man skal have prøvet det, for at forstå det. Hos CompanyCar kører vi også på motorcykel – og nyder det.

Se vores udvalg af motorcykler herunder.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris